Normal be40fb7cf654aa13a365cfc02c2f6abb9732f19f

Even introduceren!

02 april 2019 17:39

Van links naar rechts:

Fleur (boeg): "Ik heb iemand langzaam de strijd zien verliezen tegen MS. Dit heeft mij doen inzien dat er nog enorm veel terrein te winnen is in de strijd tegen MS en daarom wil ik mij graag inzetten voor het Nationaal MS Fonds."

Elien (slag): "MS is een verschrikkelijke aandoening, die helaas veel voorkomt in de wereld. Mijn famillie is ook door deze ziekte getroffen, en om te voorkomen dat nog meer mensen overlijden aan MS, roei ik 100km om geld in te zamelen voor onderzoek hier naar!"

Iris (stuur): "Het lijkt mij super gaaf om deze tocht te maken, vooral omdat het voor een hoger doel is! Dan zal ik zelf niet meeroeien, maar ik zie er erg naar uit de meiden 100km lang te ondersteunen en genoeg geld binnen te halen voor onderzoek naar MS."

Anouk (2): "Met vriendinnen ga ik de de Ringvaart roeien, een roeiwedstrijd van maar liefst 100 km. Wij willen dit graag niet alleen voor onszelf doen, maar ook voor een bijdrage aan de strijd tegen MS."

Femke (3): "MS is een slopende aandoening waar nog veel meer onderzoek naar moet worden gedaan. Steun ons en het MS Fonds daarom en doneer!"