We gaan ervoor

Michel en Dianne Vd Deen

( Lid van team: EemsmondRunners for MS )

Opgehaald

15
3% bereikt van mijn streefbedrag € 500

Een enthousiast, talentvol lid van de hardloopvereniging EemsmondRunners is gediagnosticeerd met MS. Van dichtbij ervaren wat de impact daarvan is op haarzelf en de omgeving geeft je een machteloos gevoel. 

Daarom zullen we op Zaterdag 30 april a.s. samen met andere leden van de Eemsmondrunners in actie komen voor het Nationaal MS fonds. Deze dag zullen we een marathon (ruim 42 km) hardlopen van de Noordkaap (gem. het Hogeland) naar de Kaapweg in Uithuizermeeden. sommige leden zullen de hele afstand lopen, anderen gaan in estafettevorm elkaar aflossen om samen te eindigen in Uithuizermeeden 

MS is een diagnose met veel impact. Het besef van deze impact heeft geleid tot de actieloop ‘Van Kaap tot Kaap’. Twee personen uit de omgeving, Stijn en Myrna, fietsen van de Noordkaap (Noorwegen) naar Kaap de Goede Hoop (Zuid-Afrika). Beide acties hebben hetzelfde doel en worden op deze wijze aan elkaar verbonden. Het gekozen motto van de sponsorloop is dan ook “Omdat lopen niet vanzelfsprekend is.”
Op 30 mei, (een maand na de sponsorloop van de Eemsmondrunners) WereldMS dag, vertrekken Myrna  en Stijn op de fiets voor hun fietstocht van ruim 20.000 km.
En dit alles is om geld op te halen voor onderzoek naar Multiple Sclerose. Zowel de Eemsmondrunners als Stijn en Myrna hopen zoveel mogelijk geld op te halen met hun prestaties. Alles voor het Nationaal MS fonds.
Voor meer informatie over de actie van Stijn en Myrna kunt u kijken op www.projectms.nl Hier kunt u ook lezen over waarom zij deze zeer grote afstand gaan fietsen.