Hard4MS

Jeroen Venema

Opgehaald

791
79% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Ook in 2019 ga ik Hard4MS!!!

Mijn naam is Jeroen Venema en ik maak me hard tegen MS. In mijn persoonlijke kring komt deze ziekte helaas voor en ik ben daarom in 2016 begonnen met het organiseren van Hard4MS, een dance event om ook de jongere generatie hun steun te kunnen laten bijdragen. 

Ik doneer alle winst van het evenement aan het Nationaal MS fonds om onderzoek te doen naar deze ziekte.

(gezien het feit niet iedereen van deze muziek houdt kan men op deze manier ook hun bijdrage leveren).
Kan ik rekeken op jouw steun?

What started as a small dream grew out to be our contribution to a big fight people face daily. And next year we will continue the fight, next year we will go Hard4MS again! Save the date and party against ‘Multiple Sclerose’ all night long, at Luxor Live (Arnhem).

Ook in 2019 organiseer ik samen met een 'geweldige' groep vrienden het charity evenement Hard4MS om geld op te halen voor het Nationaal MS Fonds. Ook voor aankomend jaar heb ik al veel artiesten bereid gevonden om samen met mij te strijden tegen deze ziekte, vecht jij ook mee???

Koop dan vanaf 1 oktober direct je ticket!
Ticket> https://luxorlive.stager.nl/web/tickets/263883

 

In 2018 zijn we geindigd op €610,- voor de 2019 editie gaan we voor een totaal bedrag van €1000,-

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.