Cash for MS

Sander Hilhorst

( Lid van team: Cash for MS )

Opgehaald

960
48% bereikt van mijn streefbedrag € 2.000

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Sander, 36 lentes jong en woon samen met mijn vriendin en zoon van 8 jaar in Aalsmeer. 

In 2017 kreeg ik de diagnose MS, sinds de diagnose ben ik gaan ontdekken waar mijn nieuwe grenzen lagen.

De eerste 2 jaar waren tot nu toe het zwaarst, vooral mentaal. Na het verwerken van de eerste klap en de eerste zware behandelingen ben ik steeds nieuwsgieriger geworden naar wat ik WEL kan. In 2020 heb ik een mountainbike gekocht en ben gewoon op de weg stukjes gaan fietsen om te zien hoe ver ik kon gaan. Inmiddels zit ik op het niveau dat ik vorig jaar heb deelgenomen aan de Escape Ride in Heelsum, 32km mountainbiken om geld op te halen voor het MS Fonds. 

Al een tijdje staat de 4daagse van Nijmegen op mijn bucketlist. Dit jaar heb ik besloten om hem te gaan lopen, samen met mijn zwager Patrick, en te zien hoeveel geld wij kunnen ophalen voor het MS Fonds. Elke euro is er 1, voor onderzoek en behandeling tegen deze tot nu toe nog ongeneselijke ziekte.

Ik ben maar al te blij dat ik dit fysiek en mentaal aan kan, dus ik zal er alles aan doen om de 4daagse uit te lopen ! ! 

 

Maar natuurlijk niet zonder jullie steun !

 

Alle donaties klein en groot zijn heel erg welkom! Doneer via de donatieknop van Cash for MS!