Hard4MS 2024

Future Of Hardstyle

Opgehaald

190
76% bereikt van mijn streefbedrag € 250

6 januari 2024 keert Future of Hardstyle terug met het legendarische hardere stijlen benefiet event Hard4MS. Deze 7e editie wordt groter en harder dan ooit tevoren. In Luxor Live zullen verdeeld over 3 area’s de beste, early hardstyle, hardstyle, RAW & freestyle artiesten te horen zijn. Tegelijkertijd zullen we in Willemeen het tempo opschroeven met de dikste hardcore, uptempo en terror artiesten verdeeld over 2 area's. Dit jaar zijn er dus maar liefst 5 area’s!
Samen een nacht lang beuken voor het goede doel!

MS is een ziekte die men graag onder controle wil hebben op termijn. Om dit te realiseren is onderzoek nodig. Medicijnonderzoek bijvoorbeeld. Maar dit is een langer termijn streven. Er is immers nog maar weinig bekend over MS. Zo zijn de oorzaken onbekend en het ziektebeloop is per individu onvoorspelbaar. Er is nog geen genezend medicijn gevonden. Tot die tijd is onderzoek voor vandaag en morgen zeer van belang.

Het nationaal MS-Fonds wordt helaas niet ondersteunt door de overheid en is daarom volledig afhankelijk van donaties en sponsoren.

𝑫𝒂𝒂𝒓𝒐𝒎 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒕 𝒅𝒆 𝒕𝒐𝒕𝒂𝒍𝒆 𝒘𝒊𝒏𝒔𝒕 𝒗𝒂𝒏 𝒅𝒊𝒕 𝒆𝒗𝒆𝒏𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒈𝒆𝒅𝒐𝒏𝒆𝒆𝒓𝒅 𝒂𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝑵𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒂𝒍 𝑴𝑺 𝑭𝒐𝒏𝒅𝒔.

Mocht je niet naar het evenement kunnen en wel willen doneren, dan ben je hier op de juiste plek