SNKRTURBO Actie

Daan Kruijning

Opgehaald

195
19% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Wij van Snkrturbo komen in actie voor het Nationaal MS fonds en KWF!

Dit is de actiepagina van Nationaal MS Fonds. De reden dat wij hebben gekozen voor het Nationaal MS Fonds is omdat er in Nederland 25.000 mensen met MS worden gediagnostiseerd. Iedere dag krijgt iemand in Nederland de diagnose MS. Helaas zijn er mensen in onze omgeving die met deze ziekte te maken hebben. Wij willen graag van iets negatiefs iets positiefs maken en dat doen wij met deze actie!

Wij van Snkrturbo hebben een paar Yeezy's (maat 45 1/3) laten customizen door Denim Dutchie (www.denimdutchie.com). Deze Yeezy's zijn bekleed met gerecycled denim. Jij kunt eigenaar worden van deze toffe sneakers! Hoe? De Yeezy's worden aan de hoogste donatie gegeven.

Extra actie: elke 5 euro die gedoneerd wordt = 1 lootje. Met dit lootje kun je kans maken op je favo yeezy's. Doneer met je eigen naam, benoem welke Yeezy's + maat je wilt en wie weet ben jij de gelukkige tijdens de loting.

Je doneert niet alleen voor het goede doel maar maakt ook kans op je favo sneakers!

Het Nationaal MS Fonds zet zich in voor een beter leven voor mensen met MS nu en in de toekomst. Eén van de manieren waarop we dat doen is het financieren en daarmee mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek.
* Bij aankoop op snkrturbo.com doneren wij 5% van het aankoopbedrag aan MS fonds.