Schotse hoogtemeters voor MS!

Anne Jacobs

Opgehaald

640
32% bereikt van mijn streefbedrag € 2.000

Het evenement:

Boot en Broersen Fysiotherapie
 organiseert een prachtig fiets-evenement in Schotland met een inzamelingsactie ten behoeve van het Nationaal MS Fonds.

Van 7 juni tot 16 juni reizen 32 deelnemers naar Schotland voor een fietstocht van 500 mijl:
- 800km 
- 7.500m klimmen 
- 6 dagen

Wat is MS?
Multiple sclerose is een aandoening in de hersenen en het ruggenmerg, waarbij er op verschillende plekken ontstekingen ontstaan. Deze ontstekingen zorgen ervoor dat hersengebieden minder goed met elkaar kunnen communiceren. Hierdoor kunnen de hersenen sommige functies niet goed meer uitvoeren. Je kunt daardoor allerlei klachten krijgen, zoals problemen met zien, bewegen, praten, concentratie en/of geheugen. De klachten verschillen per persoon, maar bijna alle mensen met MS zijn vaak erg moe.
Er zijn in Nederland 25.000 mensen met MS. Iedere dag krijgt iemand in Nederland de diagnose MS. Daarbij is MS de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen, met 80% jonger dan 65 jaar. Er bestaan medicijnen die de ziekte kunnen remmen, maar een oplossing voor MS is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds richt zich op een toekomst zonder MS. Maar tot die tijd zijn zij er voor alle mensen die nu met MS leven en hun naasten, met als doel het continue verbeteren van de kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg
.

Met het door de deelnemers ingezamelde geld willen een bijdrage leveren aan een beter leven met MS

Help ons mee!
Hartstikke leuk als je mee wilt helpen om dit fantastische doel te behalen. Jouw steun en donatie is hard nodig.

Handig om te weten: 
- Uw logo op de socials én het wielershirt (mogelijk tot eind februari): 
Bij een donatie van ten minste €500,- zal het bedrijfslogo op alle socials worden gedeeld én krijgt het bedrijf een ereplek op het wielershirt. Lever daarvoor na donatie het logo aan in EPS formaat (Vasco@bootenbroersen.com) en schrijf in 1 a 2 alinea's iets over het bedrijf en waarom dít doel zo belangrijk is. 
- Donaties zijn aftrekbaar: 
Het Nationale MS Fonds heeft een ANBI status, een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Om in aanmerking te komen voor de aftrek van periodieke giften, moeten de donateur en de ANBI de gift vastleggen in een overeenkomst. Deze overeenkomst zullen wij samen met het MS Fonds voor de donateurs (> €500) regelen wanneer de transactie is voldaan.

Tot slot:
Elke deelnemer dient tenminste 2.000,- euro ophalen voor het Nationale MS Fonds. 
Alle reis- en verblijfkosten worden door de deelnemers zelf bekostigd, jouw donatie wordt hier niet aan besteed! 

Wij gaan er een prachtige evenement van maken en hopen het Nationaal MS Fonds optimaal te kunnen steunen. 
Bedankt voor je steun en je donatie!