Maak je sterk tegen MS!

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen.

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.

Samen staan we sterker tegen MS

Op deze website kun je heel gemakkelijk een leuke actie starten om aandacht te vragen voor MS en geld op te halen voor het Nationaal MS Fonds. Een marathon lopen, koekjes bakken, spullen verkopen op de vrijmarkt, een berg beklimmen, bootcamp, spinnen of schaatsen: iedere actie, klein of groot, is van onschatbare waarde.

Maak snel je eigen actie aan of sponsor een ludieke actie van iemand anders die zich ook sterk maakt tegen MS.

Namens alle mensen met MS,
bedankt voor je bijdrage.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle projecten
Van 16 t/m 19 juli 2019 doen meer dan 50.000 wandelaars mee met de 103de Nijmeegse Wandelvierdaagse. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen. Loop jij ook mee en wil je een goed doel aan je sportieve prestatie verbinden? Maak dan een actiepagina aan en start met het inzamelen van donaties voor onderzoek naar de chronische ziekte MS.  
Nijmeegse Vierdaagse 2019