2

24uurs tour voor MS

24uurs tour voor MS

Opgehaald

235
0% bereikt van het totaalbedrag € 35.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Lieve mensen,

Wij zijn Remco van Haren (29), Jan-Willem Kooij (25), Jelle Leijendekkers (27) en Stan van den Bosch (20). Wij zijn een groep vrienden uit Maartensdijk.

Vrijdag 16 juni 2017 gaan wij deelnemen aan de Discovery Run ‘’24 uur’’. Dit houdt in dat wij 24 uur lang non-stop door Europa gaan rijden!  Wij gaan van start in Ommen. Vanaf daar rijden wij een route door Europa.
Tijdens onze tour komen wij langs tien checkpoints en krijgen wij vijf opdrachten.

De specifieke route en opdrachten zijn voor ons ook nog een verrassing! Na 24 uur hopen wij op een finish in de Belgische Ardennen. Een super unieke belevenis, met als reden een fantastisch mooi doel!

Wij willen onze rit namelijk wijden aan het Nationaal MS Fonds!

Multiple sclerose (MS) is een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. Anders dan vaak gedacht wordt, is multiple sclerose dus geen spierziekte! Bij MS ontstaan er o.a. ontstekingen op het isolerende laagje (myelineschede) rondom de zenuwbanen. Daardoor ontstaat er verlittekening, waardoor de zenuwprikkels niet meer goed kunnen worden doorgegeven. De gevolgen van MS zijn zeer ernstig. Zo resulteert het in verlammingsverschijnselen, extreme vermoeidheid, spierzwakte en nog veel meer nare symptomen. In Nederland hebben maar liefst 17.000 mensen MS. Dit is één op de 1.000 mensen.
De oorzaak van MS is nog onduidelijk, maar een auto-immuunziekte lijkt het meest waarschijnlijk.

MS is nog steeds niet te genezen en dat is nou net waar wij voor strijden!

Met een moeder en schoonmoeder met deze ziekte komen de gevolgen van de ziekte dagelijks erg dichtbij. De machteloosheid knaagt aan ons en daarom staan wij op voor het Nationaal MS Fonds.

Samen met het Nationaal MS Fondsgaan wij de strijd aan. Het MS Fonds zal ons dan ook voorzien van promotiemateriaal. Dit materiaal zal groots op de auto te zien zijn. Door middel van de Discovery Run gaan wij geld inzamelen voor onderzoek naar MS. Het is mogelijk, wanneer u onze rit wil sponseren, dat ook het logo van uw bedrijf op onze auto komt. Hoe geweldig is dit?

Tevens proberen wij met deze actie multiple sclerose meer onder de aandacht te brengen.

Staat u samen met ons op voor MS?

Volg ons op Facebook! www.facebook.com/24uurms