StarGamers

Gamen tegen MS

Opgehaald

2.907
96% bereikt van het totaalbedrag € 3.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Bij een van onze teamleden is MS geconstateerd, tijd om in actie te komen! Daarom organiseren wij van 23 t/m 25 februari 2018 een gaming streamevenement om geld in te zamelen tegen MS.

Kijkers kunnen via onze LIVE Facebook stream doneren, meedoen met challenges en bieden op diverse gamingitems tijdens onze sponsorveiling. Hierbij krijgen wij hulp van een aantal bekende Nederlanders welke ons doel ondersteunen en liefde hebben voor gaming. 

StarGamers.nl is een multiplatform gaming magazine, met het laatste nieuws, reviews, features en jaarlijks een goede-doelen evenement. 

Houdt onze nieuwsupdates in de gaten voor meer informatie omtrent het live streamingevent en neem een kijkje op onze Facebook pagina:

www.facebook.com/StarGamersNL

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.