Jaarclub Focus roeiend sterk tegen MS

Jaarclub Focus roeiend sterk tegen MS

Opgehaald

2.760
92% bereikt van het totaalbedrag € 3.000

Toen er in februari 2017 MS bij de moeder van een van onze clubgenoten werd gediagnostiseerd sloeg dat in als een bom. Het bleek fijn clubgenoten te hebben voor steun.
Nu staan we voor een nieuwe uitdaging: Samen sterk tegen MS.

Om dit doel te behalen trainen we vanaf januari om mee te doen aan de Ringvaart Regatta. Een roei marathon van 100 kilometer die zal plaatsvinden op 6 juni 2018. 

De tocht zal beginnen in Leiden om vervolgens via de Kaag, Leidschendam en Schiphol uiteindelijk aan te komen in Delft. Maar dit alles zal niet mogelijk zijn zonder onze geweldige coaches: Marjolein, Joris en Matthijs.

We hopen op jullie steun,

Liefs!
Aliki, Amber, Anne, Anouk, Celina, Daphne, Pascalle & Pauline

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.