BUENO

100km roeien voor het Nationaal MS Fonds

Opgehaald

810
54% bereikt van het totaalbedrag € 1.500

Op woensdag 22 mei roeit de ploeg BUENO namens de K.S.R.V. "Njord" de Ringvaart Regatta, een roeimarathon van 100 kilometer door Nederland. Hiermee willen wij geld ophalen voor het Nationaal MS Fonds. Multiple sclerose (MS) is een ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel. In Nederland lijden zo'n 17.000 mensen aan deze slopende aandoening. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. Ze financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied.

Voor ons is MS in onze naaste omgeving erg dichtbij gekomen. Daarom willen wij graag een bijdrage leveren aan de strijd tegen MS en daarvoor hebben wij jullie hulp hard nodig! Wil je ons en het Nationaal MS Fonds steunen? Doneer dan via onderstaande link, alle kleine beetjes helpen!

Liefs,

Anouk, Elien, Femke, Fleur en Iris

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.