TriFinance Rijn Challenge steunt het MS Fonds!

TriFinance Rijn Challenge

Opgehaald

6.229
24% bereikt van mijn streefbedrag € 25.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Op zaterdag 17 september vertrekken wij voor een roei-expeditie over de Rijn van Basel, Zwitserland naar Amsterdam. De roeitocht zal circa een week duren waarbij bijna 900 kilometer overbrugd zal worden. Oceaanroeiboot “Ravi” zal 24 uur per dag geroeid worden in roeishifts van twee uur. Voor zover bekend zal dit de eerste keer zijn dat de Rijn non-stop wordt afgeroeid van Zwitserland naar Nederland. Een zware fysieke en mentale uitdaging? Jazeker! Maar wat als bijna elke dag zo’n uitdaging is? Uit zeer nabij omgeving weten we dat dit voor veel van de circa 17.000 mensen die in Nederland aan MS lijden zo is. Daarom vragen wij tijdens onze expeditie aandacht voor het MS Fonds en het fantastische werk dat zij voor MS-patiënten en hun families verrichten.

Jullie zeer gewaardeerde bijdrage zal uiteraard geheel ten goede aan het Nationaal MS Fonds komen. Alvast bedankt! Ralph Tuijn, Pieter Smit, Mark Dingerdis en Bert Aker Gedurende deze tocht kun je ons live volgen via de website onze hoofdsponsor TriFinance:www.trifinance.nl/trifinancerijnchallenge

TriFinance sponsort via deze actie het Nationaal MS Fonds. Voor elke foto die van de roeiboot gemaakt wordt en op Facebook of Twitter geplaatst wordt met de hashtag #eenwereldzonderMS, doneert TriFinance €10 aan het MS Fonds – met een grens van 250 inzendingen – waarmee het bedrijf op een vliegwieleffect hoopt. Doel is dat er zoveel mogelijk wordt opgehaald voor het MS Fonds.