Nog.1.Week!

18 juni 2022 17:39

Lieve lieve donateurs en anderen die dit lezen. Het was even stil aan mijn kant. Nadat ik groen licht had gekregen om weer rustig te starten met hardlopen na de overbelasting van de knie, liep ik afgelopen weekend Corona op. Het werd een week uitzieken, in plaats van jullie updaten ;-) Want eigenlijk had ik dit blog 'Nog 2 weken' willen noemen en jullie willen meenemen in m'n laatste 12 km loopje.

Gelukkig kwamen we er goed door heen, mocht ik gisteren weer uit isolatie, en stond ik vandaag aan de start van de laatste TT-run: 1 rondje van 4,4 km. Van te voren werden we gewaarschuwd voor hitte, en aangezien het mijn herstel-loopje was, besloot ik rustig aan te doen. Al zou ik het parcours deels wandelend afleggen, starten zou ik.

En ik kan jullie melden: het viel mij niet tegen! Ik had meer last van de warmte dan van een week ziek zijn. Wel na 4 km wat spaghetti-benen, hopelijk trekt dat komende week nog weg.

 

Want ook voor volgende week geldt: starten zal ik! Het wordt zwaar. Het wordt afzien. Maar het wordt ook genieten. Van het parcous en publiek. En in gedachten de lieve mensen die gedoneerd hebben en mij steunen bij dit proces.

Dus: nog 1 week! 1 week - een taperweek. Een week met nog 1 hardlooprondje, en de nodige yoga om de spier soepel te houden. Een week om mijn 'masterplan' af te ronden: waar is de drinkpost, wanneer wat eten? Mijn startnummer heb ik in ieder geval al binnen!