Uitstel, maar zeker geen afstel

19 februari 2023 18:31

Hallo beste donateurs en volgers,

Na lange "radiostilte" eindelijk weer een update over mijn volgende poging de voetreis naar Rome te volbrengen.
Nadat ik vorig jaar de tocht heb moeten staken vanwege moeilijkheden met het vinden van geschikte accommodatie en mechanische pech aan mijn wandelkar, heb ik aangegeven dat ik een tweede poging in 2023 zou ondernemen. Echter, het zal nog een jaar moeten wachten vanwege mijn werk.
De luchtvaartmaatschappij waar ik werk is bezig om dit voorjaar vijf vliegtuigen over te nemen van een andere luchtvaartmaatschappij en in het najaar een nieuw vliegtuigtype te gaan infaseren. Dit naast alle werkzaamheden die aan de bestaande vloot moeten worden verricht, maakt het onmogelijk om elf weken verlof te nemen. Erg jammer, maar begrijpelijk dat het een jaar moet doorschuiven.
Maar dit is slechts uitstel, zeer zeker geen afstel. Mij is verzekerd dat ik volgend jaar wel de gelegenheid zal krijgen mijn tocht naar Rome te volbrengen, dus dat is de nieuwe stip aan de horizon.
Dit jaar zal ik echter niet stilzitten, want ik ga de wandelkar uitgebreid testen en waar nodig verder verbeteren. Naast dagtochten ben ik o.a. ook van plan met de wandelkar van Alphen aan den Rijn naar Maastricht te lopen. Een fractie van wat ik volgend jaar te lopen heb, maar wel een goede oefening en test voor de kar.
Omdat deze actie al ruim een jaar loopt en nog een jaar zou moeten wachten, lijkt het me beter om deze actie te stoppen en volgend jaar een nieuwe te starten.
Ik zal volgend jaar via e-mail - ik heb van iedereen het e-mailadres - de start van de nieuwe actie doorgeven, zodat jullie weer de gelegenheid hebben om mij te volgen. Daarnaast zal de tocht weer te op Polarsteps verschijnen.

Voor nu wil ik iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor de donaties, de belangstelling en het geduld. Graag tot volgend jaar!

Vriendelijke groeten, Marc