Onderweg

05 mei 2022 11:26

Hallo allemaal,

De pech met de wandelkar heeft de nodige voeten in aarde gekend. Omdat een nieuwe verbinding tussen de trekstang en het onderstel moest worden uitgedacht en gemaakt, was ik genoodzaakt alle ingeplande accommodaties, tot en met de eerste halte na Reims, te annuleren. Bij het opnieuw reserveren bleken verschilllende accommodaties niet beschikbaar en dus moest ik zowel andere accommodaties zoeken én de route wijzigen. Dit alles, samen met de reparatie van de wandelkar zelf, heeft vijf dagen vertraging veroorzaakt en erg veel tijd gekost. Bij de herstart was er nogmaals een issue met de trekstangverbinding, maar dat is diezelfde dag, 21 april, nog opgelost.

Door alle consternatie is het me ontschoten ook op deze site een update te plaatsen, iets wat ik al wel op de Polarsteps app/site heb gedaan. Excuses voor deze late update!

Inmiddels vordert de reis goed. Vandaag, 5 mei, geniet ik van een tweede rustdag in Reims. Ik heb gekozen twee dagen rust te nemen (drie overnachtingen, dus) omdat ik ervoor zes dagen aaneengesloten heb gelopen, na mijn vorige rustdag in Rixensart (België). Morgen gaat de reis weer verder.

Iedereen die mij wil volgen gedurende mijn reis raad ik aan mijn verslagen en foto's te bekijken in de Polarsteps app/site, met de volgende link:

https://www.polarsteps.com/MPvanGrootel/4544425-amsterdam-rome-2022

Mocht het wenselijk zijn om de verhalen ook op deze site te zetten, dan hoor ik dat graag via e-mail.
marc.vangrootel@ziggo.nl
Dit is wel wat extra werk, maar ik doe het graag en ik zal het zoveel mogelijk gelijk laten lopen met de Polarsteps app/site.

 

Groet, Marc 🖐