Marathon tijdens de Ironman Maasticht, omdat alle kleine beetjes helpen

Kevin Kruijntjens

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hallo, Ik ben Kevin Kruijntjens 31 jaar en woonachtig in Maastricht. Samen met mijn vrouw hebben we een prachtige dochter van 3 jaar, haar naam is Vita (levendig). Nadat ik jaren gevoetbald hebt ben ik 2 jaar geleden gestopt i.v.m. een blessure.

Maar toch nog altijd een passie voor sport. 2 jaar geleden tijdens de eerste Ironman in Maastricht werd ik toch wel geprikkeld DIT WIL IK OOK!. Een jaar later tijdens de 2de Ironman liep een goede vriend mee en dit was toch wel de druppel. Ik ga de marathon lopen. Samen met mijn schoonbroer en een goede vriendin gaan we 6 augustus ons helemaal geven om over de finish te komen.

Maar toen enige tijd geleden het slechte nieuws binnen kwam dat mijn schoonzus MS heeft, zette me dit wel aan het denken. Stel je nu eens voor ik zou mijn droom 'de marathon' niet kunnen lopen. En ook nog de moeder van mijn collega die MS heeft dan komt het allemaal echt kort bij. Dus voor alle mensen die aan MS lijden maar zeer zeker voor mijn schoonzus dit gebaar. Want alle kleine beetjes helpen. Al ga ik niet voor een klein beetje!