Waarom ultraloper Bob als doel heeft Nederland non-stop te doorkruisen

Bob Overbury

Opgehaald

903
45% bereikt van mijn streefbedrag € 2.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

De in Engeland wonende Nederlandse hardloper Bob Overbury heeft zichzelf de mammoet taak gesteld om 387 km van het meest noordelijke punt van Nederland (Noordkaap) naar de meest zuidelijke (Klein-Kuttingen) hard te lopen.

Bob traint sinds kerst specifiek voor dit evenement wat op woensdag 4 augustus 2021 zal starten. Zijn doel is om zo snel mogelijk de 387 km af te leggen, pauzeren in slaap voor de noodzakelijke minimale tijd.

Zijn trotse familie en vrienden zullen er zijn om hem onderweg te steunen. Er zal een busje voorrijden die als 'basecamp' fungeert en er zal altijd iemand met hem meefietsen.

Met deze uitdaging is Bob's grootste doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose. Bob legt uit: 'mijn eigen moeder heeft MS, daarom is dit me zo dierbaar '. Hij wil er gewoon alles aan doen om de goede doelen te steunen die haar en anderen kunnen helpen met deze chronische auto-immuunziekte waardoor het zenuwstelsel achteruit gaat. De gekozen goede doelen zijn: Nationaal MSfonds Nederland & The MS Society UK. 

Wil jij deze geweldige actie van Bob ook steunen?