Normal 5d95f3cd478f7f0ccd05c57fdb010bfa0d057253

Vier het leven!

Tante Geertje En Co

Opgehaald

643
128% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Bij Willem (de vriend van Lins) werd kort geleden de diagnose van een progressieve vorm van MS vastgesteld. Zijn werk is een actie begonnen om geld in te zamelen voor het MS fonds naar aanleiding van zijn ziekte. Zij gaan met een groot team aan de Mudmasters meedoen en laten zich hiervoor sponsoren.

Tante Geertje en co (tante Geertje, Wendy en Linsey) vonden dit een super initiatief en hebben besloten om mee te doen! Dit als hart onder de riem voor Willem en om hem zo te kunnen steunen tijdens de run of hij ons.
Je kunt ons hiervoor sponsoren op onderstaand adres! Alvast dank voor jouw hulp. https://www.sterktegenms.nl/actie/tante-geertje-en-co

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.