Normal 8269fc628f14121e8fdb83be1464fde259784ebb

Samen feesten tegen MS

Samen feesten tegen MS

Opgehaald

1.475
36% bereikt van mijn streefbedrag € 4.000
Qr

Update:

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn wij genoodzaakt het evenement tot nader orde uit te stellen. Zodra wij een nieuwe datum hebben laten we dat zo spoedig mogelijk weten. U kunt natuurlijk blijven doneren!

Vaak moet er iets gebeuren in je naaste omgeving voordat je daadwerkelijk actie onderneemt.

Wij hebben dit de afgelopen tijd ervaren in onze vriendenkring en willen samen met jou graag overgaan op actie: We gaan samen feesten tegen MS! 

Wij organiseren op in samenwerking met Café de Kern een gezellige benefietavond voor het MS fonds. De avond wordt gevuld met een live optreden van Kevin en Andre.

Door vooraf te doneren verzeker je jezelf van een entreebewijs voor deze avond(vol=vol) 

Alvast bedankt,

De vrienden van Margo 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.