200 kilometer sterker tegen MS

Dit is de actie van Ronald van Venrooij
van totaal € 500 (102%)
Actie is afgesloten

Mijn zwager, Rolf, uit Eindhoven, heeft de ziekte MS. Hij moet regelmatig naar het ziekenhuis voor een kuur met medicatie, in de hoop de ziekte te vertragen. Zijn laatste kuur was in september jl. Elke week gaat hij naar het revalidatiecentrum Blixembosch om aan zijn conditie te werken, in de hoop dat zijn situatie niet sneller verslechtert. Gelukkig zit hij nog niet in een rolstoel en kan hij nog bijna alles zelfstandig met de wetenschap dat dit in de toekomst wel eens anders kan worden. Rolf, en mijn zus Sandra, hebben samen een zoontje, Stan, van 3 jaar oud. En ik weet dat het Rolf pijn doet dat hij niet alles, zoals bijvoorbeeld voetballen, met Stan kan doen. Ook het lopen gaat steeds moeilijker. Niet alleen voor hem, maar voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft, direct danwel indirect, wil ik opstaan en in actie komen. Ik kan niet machteloos toekijken hoe levens door deze ziekte worden verwoest. En daarom kom ik in actie, want zoals je weet, opgeven is geen optie!

En daarom ga ik van 16 t/m 19 juli aanstaande de Vierdaagse van Nijmegen lopen: 4 x 50 kilometer. Als je mij wilt steunen doe dit dan door een donatie over te maken. Alvast hartelijk bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.