Normal f16670fe767f16707c3ea1c0600426d54202a6d6

Ik loop en maak me sterk tegen MS

Ron Nielen

Opgehaald

1.045
209% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hoi!

Op 9 april loop ik de marathon van Rotterdam en verbind daar graag een goed doel aan. Dit doel, "maak je sterk tegen MS" heb ik gekozen met in gedachten mijn oma. Een vrouw die op 36 jarige leeftijd haar man verloor. Op dat moment was ze zwanger van haar achtste kind en had ze een bakkerswinkel te runnen. Met de nodige steun uit haar omgeving lukte het om de zaak draaiende te houden en heeft ze haar kinderen kunnen opvoeden.

Op haar 60ste werd er bij haar Multiple Sclerose (MS) vastgesteld. Dat had ze waarschijnlijk al heel lang en verklaarde waarom ze al jaren slecht liep. Kort daarna kwam ze in een rolstoel terecht.

Wat haar karakteriseerde was haar opgetogenheid en haar positieve drive. Ook kon ze als geen ander genieten van de kleine dingen die het leven bijzonder maken. Voor haar scheen altijd de zon. Daarmee is ze uiteindelijk 82 jaar oud geworden. Voor mij is zij een bron van inspiratie.

Met mijn eerste marathon op 9 april 2017 maak ik me sterk tegen MS.

Sponsor je mij? Super! P.s. delen is lief!

groeten,

Ron

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.