Afvallen voor MS Fonds

Rob Veltink

Opgehaald

1.053
210% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Mijn broer en zijn vrouw hebben beiden MS. Ik zie wat het doet met hen, maar ook met hun kind. Daarnaast is het voor mij een flinke steun in de rug om af te vallen. Ik kan nog zelf kiezen wat ik met mijn lichaam doe, dat kunnen zij niet meer.

Ik wil kilo's kwijt, zij hebben die keuze niet eens meer. Als eigenaar van een supermarkt probeer ik zoveel mogelijk mensen met mij mee te laten doen. Dit communiceren we in de winkel. Iedereen heeft zijn eigen doelstelling qua aantal te verliezen kilo's. Iedereen mag ook zijn eigen doel kiezen, of met mij mee doen en MS Fonds steunen. 

Je kunt zelf ook mee doen en lokaal je eigen actie starten met het verliezen van de kilo's. Het gaat om het verliezen van kilo's in de periode van 7 januari 2019 tot en met de dag voor Pasen, 20 april 2019.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.