Nederlandse Kampioenschappen Stockcarracen

Nynke de Boer

Opgehaald

10
4% bereikt van mijn streefbedrag € 250
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Mijn naam is Nynke de Boer en in het jaar 2011 is er bij mij MS vastgesteld. Een hele verandering in mijn leven, maar één ding ben ik blijven doen, mijn vriend steunen bij het  stockcarracen. Zelf race ik niet, maar ik ben de monteur,  samen met mijn schoonvader. Door het racen heb ik vele mensen leren kennen en ik kan zeggen dat ik er ook vrienden bij heb gekregen. Vrienden die me accepteren zoals ik ben en mij niet zien als het zieke vriendinnetje van Martijn van Stralen.  

Nu is één van mijn vrienden met het idee gekomen om meer aandacht te geven aan MS. Hij kwam met het idee om tijdens de Nederlandse Kampioenschappen met stickers te gaan racen. Een fantastisch idee om zo meer aandacht te vragen voor MS. De Nederlandse Kampioenschappen zullen op 16 oktober a.s. plaatsvinden op de baan van NOV in Lelystad. Een fantastische mooie asfaltbaan. Martijn van Stralen zal racen met nummer H318 in de Formule 2 stockcar klasse, maar er is ook nog de Formule 1 stockcar klasse.    

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.