Wesselman maakt zich sterk voor Mike 2021

Wesselman Accountants | Adviseurs 2021 Adviseurs 2021

Opgehaald

1.940
129% bereikt van mijn streefbedrag € 1.500
Qr

Altijd positief en vrolijk; een supergezellige vent waar je op kunt rekenen. Dat is Mike Sleegers, onze gewaardeerde collega. 

In februari 2008 trad Mike toe tot het Wesselmanteam om vervolgens amper een maand later de diagnose te krijgen die zijn leven in een ander daglicht zette. Wat begon als ‘onschuldige’ tintelingen in zijn benen, bleek MS te zijn. Zelf sporten lukte al snel niet meer, maar daarvoor in de plaats trad Mike toe tot het bestuur van de Helmondse voetbalvereniging "Helmond" 1899. 

Bij Wesselman trad Mike naast zijn gebruikelijke functie toe tot de personeelsvereniging, want Mike’s motto: focus niet op wat je niet meer kunt, maar kijk juist naar alles wat je wél kunt! Daarom collecteert hij al 7 jaar jaarlijks voor het MS-fonds, want dat is zijn droom; dat MS op ‘n dag géén ongeneeslijke ziekte meer is. Al 11 jaar kunnen wij erop rekenen dat Mike samen met de overige pv-leden onze uitstapjes, barbecues, sportdagen en feesten organiseert. En als het even kan, is Mike altijd zelf van de partij. Altijd opgewekt en bereid om te helpen. 

Het is officieel: Triathlon Brabant gaat door en dus gaan wij in september 2021 opnieuw zwemmen, fietsen en hardlopen voor Mike!  Want Wesselman is niet alleen sponsor van Triathlon Brabant, maar we doen er natuurlijk ook zelf aan mee! 

Helpt u ons mee Mike’s droom te realiseren? Doneer via de button op deze pagina.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.