BENEFIETDINER OP 2 MAART BIJ KRITI GRIEKS RESTAURANT & TAPASBAR!!

Kriti Grieks Restaurant & Tapasbar

Opgehaald

1.500
150% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Kriti Grieks Restaurant & Tapasbar in Purmerend, maakt zich sterk tegen MS!!

Op donderdag 2 maart 2017, 19:00 uur organiseert Kriti een benefietdiner. Tijdens deze avond serveren wij een heerlijk uitgebreid Tapasdiner (voor/hoofd/na) inclusief drinken voor slechts €35,- p.p. (waarvan 1/3 wordt gedoneerd aan het MS Fonds). Naast het heerlijke eten en drinken kunt u ook genieten van live accordeon muziek van Hans Wensveen. Kortom: een geweldige avond voor een goed doel!!

Kom gezellig langs of, indien u verhinderd bent, doneer nu op deze pagina!

Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti is gelegen in het centrum van Purmerend dichtbij Theater de Purmaryn en de Koemarkt. In de directe omgeving is volop betaalbare parkeergelegenheid. Ons knusse restaurant bestaat uit 2 verdiepingen en heeft een open keuken met originele Griekse gerechten. Tevens is het geschikt voor het vieren van bijvoorbeeld uw bruiloft, jubileum, personeelsfeest of verjaardagen.

Team Kriti hoopt u snel te mogen ontvangen!!

Kriti Grieks Restaurant & Tapasbar
Kerkstraat 37
1441 BL Purmerend
Telefoonnummer: 0299-429049
Mail: kritipurmerend@gmail.com
www.kritipurmerend.nl 
www.facebook.com/kritipurmerend

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.