Normal 8f8f8a5f05ab95a6ba45dd413952efaf4ce76463

#fitdutchiesforms

Jordi Sloots

Opgehaald

110
22% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Fanatiek rennen we in ons drukke leventje drie of soms wel meerdere keren per week naar de sportschool. Niet kunnen sporten vanwege gezondheidsproblemen? Dat kunnen wij ons helemaal niet voorstellen. Helaas is dit voor veel mensen wel de realiteit. Wij willen hierover een stukje bewustwording creëren. Daarom willen wij ons inzetten samen met jongeren om geld op te halen voor ons goede doel. Dus doen jullie mee aan onze Young Impact Challenge? Wij hebben gekozen om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Nationaal MS fonds.

Hoe willen we dit nou precies gaan doen? Op dinsdag 18 april organiseren wij samen met een team bekende fit bloggers, een pittige work-out. De work-out start om 19:30 uur middels een livestream via ons Instagram en Facebook kanaal. Ga jij met ons mee zweten?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.