Ik kan het nog, mijn ouders niet meer. Help jij mij ook mee!?

Jeffrey Veltink

Opgehaald

1.900
19% bereikt van mijn streefbedrag € 10.000
Qr

Mijn beide ouders hebben de diagnose van een progressieve vorm van MS (Multiple Sclerose) gekregen. Mijn moeder heeft al 21 jaar MS en zit permanent in een rolstoel. Mijn vader heeft het nu 1,5 jaar MS en mist zijn oude dagelijkse leven elke dag. Ik zie hoe zwaar hun leven is veranderd sinds de diagnose. Daarom ben ik blij dat ik nog gezond ben en in actie kan komen. Mijn leven staat in het teken van wielrennen. Ik rijd zowel wedstrijden op de racefiets, mountainbike en cyclocross fiets. Daarvoor train ik enorm veel. Dit jaar is mijn doel om top 10 te rijden op het Wereld Kampioenschapen Grand Fondo in Polen op 23 september 2019. Ik kan nog in actie kan komen om mensen met MS te helpen en om zoveel mogelijk geld in te zamelen om onderzoeken naar MS te kunnen steunen en te verbeteren om uiteindelijk een geneesmiddel te kunnen ontwikkelen voor MS

Mijn ouders zien het liefste dat ik elke dag gezond kan zijn in het dagelijkse leven tijdens het fietsen en mijn passie in het werk om mijn doelen te bereiken. Nu wil ik hun helpen om hun doelen te bereiken! Mijn moeder wil het liefste nog eens een trip naar de Mont Ventoux maken op een speciale fiets en mijn vader wil niks liever om weer elke dag bezig te kunnen zijn. 

Wil jij mij helpen om mijn ouders en andere mensen met MS te helpen om hun doelen te bereiken, de onderzoeken naar MS te steunen en het helpen bij de ontwikkeling voor een geneesmiddel? Doneer snel een klein bedrag om het MS fonds te helpen.  Alle kleine beetjes helpen! 

Volg mij trainingen via strava, instagram of facebook om mijn doelen te behalen en andermans dromen uit te laten komen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.