Normal df0267ed8f89b9bd8ae4650e6355f95c0059eab0

220 km fietsen voor MS!!!!

Govert Nieuwenhuys

Opgehaald

2.075
207% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
Qr

Hey vrienden!!!
22 juni ga ik 220 km fietsen voor het goede doel, namelijk voor het ms fonds. MS is een ongeneeslijke ziekte. Mijn oma is hier een erg lange tijd geleden aan overleden, daarom draag ik graag een steentje bij aan het onderzoek! Door deze ziekte raakt je zenuwstelsel beschadigd en zullen de signaaltjes vanuit je hersenen niet goed meer verzonden kunnen worden naar de rest van het lichaam. Hierdoor wordt bewegen steeds lastiger.
Mijn doel is om de 220 km binnen 7,5 uur af te leggen én 1000 euro op te halen. Via deze link kun je een donaties doen (alle kleine beetjes helpen ;))
Fiets je een stuk(je) mee? Super leuk!!!! Connect me even, is wel zo handig ;) zie foto voor de route!

Groetjes Goof

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.