Normal 8d88985c7ddc8fb8d12f3c5afd8c9e4439c9a230

Gamen tegen MS

Roel Esselink

Opgehaald

1.635
108% bereikt van mijn streefbedrag € 1.500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Mijn vader, zwager en de vrouw van een van mn beste vrienden hebben alle drie MS en ik zie dus van heel dichtbij wat voor impact deze verschrikkelijke ziekte kan hebben. Het is heel erg en verdrietig om te zien hoe drie mensen die vitaal en actief waren nu aftakelen door MS. Het extra schrijnende en frustrerende is dat er nu nog maar zo weinig tegen gedaan kan worden.

Ik wil met deze actie een steentje bijdragen aan de zoektocht naar meer informatie over deze ziekte die dan hopelijk zal leiden naar een werkend medicijn.

Nu is er is onderzoek dat aantoont dat gaming wellicht MS patienten kan helpen. Daarom zal mijn steentje in de vorm zijn van een 24 uur durende gaming sessie.

Dit zal ik live streamen zodat mensen dit kunnen volgen en mij kunnen motiveren. Ook hoop ik een interactief element toe te voegen maar daar zal ik later meer details over verstrekken.

De 24 uur gamen van zaterdag 8 dec 12:00 tot zondag 9 dec 12:00. De url voor de stream is https://www.twitch.tv/roel1976.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.