Normal 2d17638480885c0cfae49907175b64ba5b6faa69

BENEFIETDINER OP 13 APRIL BIJ EROSA ZAANDAM - TAPAS & MEZEDES

Erosa - Tapas & Mezedes Zaandam

Opgehaald

350
70% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Erosa - Tapas & Mezedes in Zaandam maakt zich sterk tegen MS!!

Op donderdag 13 april om 19:00 uur organiseert Erosa een benefietdiner. Tijdens deze avond serveren wij een heerlijk uitgebreid Tapasdiner (voor/hoofd/na) inclusief drinken voor slechts €35,- p.p. (waarvan 1/3 wordt gedoneerd aan het MS Fonds).

Naast het heerlijke eten en drinken kunt u ook genieten van live muziek van het duo Spontaan Ontstaan Zij spelen Iers en Nederlands repertoire met verschillende instrumenten (gitaar, theekistbas en mondharmonica) en zang.

Kortom: een geweldige avond voor een goed doel!! Kom gezellig langs of indien u verhinderd bent doneer nu op deze pagina!

Erosa - Tapas & Mezedes is gelegen op het damplein in Zaandam dichtbij het Zaantheater. In de directe omgeving is volop betaalbare parkeergelegenheid.

Erosa - Tapas & Mezedes
Dam 44B
1506 BG Zaandam
Telefoonnummer: 075 616 7680

Mail: info@erosazaandam.nl
www.erosazaandam.nl

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.