Normal de6f70673d0b88b90a1511168a8dc461f2dc7416

Halve marathon van Texel

Debby Fledderus

Opgehaald

590
118% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Mijn naam is Debby Fledderus, ben 37 jaar en loop sinds 5 jaar hard. Hardlopen is een grote passie van mij. Daarom deze actie tegen MS.

Ongeveer 4 jaar geleden is bij mijn beste vriendin MS geconstateerd. Het is een hele vervelende onzekere ziekte. Als naaste kunnen wij haar alleen steunen door een luisterend oor te bieden. Zijzelf zal deze ziekte een plekje moeten geven en er mee om moeten leren gaan. Om toch te laten zien dat ik haar steun en dat ik haar een kanjer vind in deze strijd, loop ik de halve marathon van Texel voor haar. Deze halve marathon loop ik op zondag 24 september 2017. Op deze manier wil ik zorgen dat er meer geld is voor onderzoek naar MS. Er is nog maar zo weinig bekend over deze ziekte en goede medicijnen zijn er ook nog niet.

Wil je mij steunen in deze actie? Jullie donatie wordt erg gewaardeerd. 

Groeten, Debby Fledderus

 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.