Normal 711ffd95c35456f1fa11b0d863f7ce47bb1b7a6d

MS zet ons in beweging!

vier vriendinnen voor onderzoek naar medicatie en behandeling bij MS

Opgehaald

9.321
186% bereikt van mijn streefbedrag € 5.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

MS is een ziekte met meer gezichten. Geen twee mensen met MS hebben namelijk dezelfde klachten. Het ziekteverloop is onvoorspelbaar. Eén ding is zeker: MS is niet te genezen en gaat niet vanzelf weg!

Alweer een aantal jaren geleden kreeg onze lieve vriendin Bianca, te horen dat ze MS heeft. Dit kwam als een harde klap voor haar, haar gezin en voor ons. De positieve instelling van Bianca en haar enorme drive om het leven zo optimaal mogelijk te leiden, dwingt bewondering en respect af. Daarom komen wij nu in actie om Bianca en alle andere MS patiënten te steunen in hun strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Wij gaan de 4-daagse lopen om geld in te zamelen voor onderzoek naar medicatie en behandeling bij MS.
Met vier vriendinnen gaan wij ervoor! 

Doneer nu via de button op deze pagina.

BENT U ONDERNEMER?

Door middel van het doneren vanaf € 50,- via de button op deze pagina, krijgt uw bedrijfslogo een plek op ons wandeltenue! Daarmee gaat uw logo met ons mee in de tocht van 160 kilometer door onze mooie omgeving!
Tevens vermelden wij uw bedrijfslogo op deze actiepagina.


Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.