Normal 8655911a387d8a5b50b3327f368a3b0d04cd2412

Mudmaster Andrea voor MS fonds

Andrea Palm

Opgehaald

75
75% bereikt van mijn streefbedrag € 100
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

We zouden al meedoen aan de Mudmasters met een aantal CROPcollega’s. Gewoon omdat het leuk is en omdat het een uitdaging is (voor mij in ieder geval).
En toen werd bij mijn supersportieve collega Willem ineens MS geconstateerd. Een enorme klap voor hem en voor ons allemaal. Het besluit om deze run aan Willem op te dragen en om geld in te zamelen voor onderzoek voor het MS fonds was snel genomen. Wil jij mij ook sponsoren en zo het onderzoek naar remmen of genezing van MS ondersteunen? Alle bijdragen zijn meegenomen. Bij voorbaat heel erg bedankt.
Andrea

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.